• De leerlingen vonden de voorstelling erg interessant en werden tijdens de workshops goed aan het denken gezet!
 • Het programma was een eye-opener voor veel van mijn leerlingen.
 • Het zijn creatieve en duidelijke workshops, met een concreet einddoel. Sluit goed aan bij de doelgroep.
 • Het was een leuke en grappige opvoering.
 • De voorstelling was ontzettend leuk. Doordat je de workshops zelf geeft en je de doelgroep goed kent kun je op actuele dingen inspelen die in de klas spelen.
 • De voorstelling had veel interactie en was erg leuk om naar te kijken. Tijdens de volle dag was iedereen tot het einde geboeid.
 • Kunst en creativiteit maken elk relevant onderwerp bespreekbaar.
 • Je telefoongedrag zegt veel over je normen en waarden, leerlingen zijn zich daar vaak niet van bewust.
 • De leerlingen komen meestal tot de conclusie dat ze de telefoon helemaal niet zo vaak nodig hebben tijdens de les, als dat ze denken.
 • Je kent de leerlingen als docent goed, dus dat versoepelt het gesprek. We hebben uiteindelijk mooie afspraken met de klas gemaakt, die zij willen innen bij de directie.
 • Hoe eerder je goede 'telefoonafspraken' maakt, hoe meer tijd je hebt voor de inhoud van de lessen.
 • 8,9
  Gemiddelde score klanten
  Klanten beoordeling
  55
  Boekingen sinds 2019
  Boekingen sinds 2019
  cjp

  Workshop cyberpesten

  Interactieve voorstelling, workshops en onderzoeksopdracht
  Voor leerlingen van alle niveaus en onderwijstypen van het VO
  10,- tot 15,- per leerling (meer klassen = lager bedrag)
  'Ja, wacht even' uitgelegd in 60 seconden 🔥 Dagprogramma (voorstelling, workshops en onderzoeksopdracht) 💰 10,- tot 15,- per leerling

  Pesten gebeurt al lang niet meer alleen op het schoolplein. Het internet leent zich ook als een uitstekende plek voor pesterijen en bedreigingen. Als docent heeft u daar lang niet altijd zicht op. Wij van Golden Cage vinden het daarom belangrijk dat leerlingen inzicht ontwikkelen in hoe zij zich verhouden tot cyberpesten. We helpen scholen graag bij de voorlichting.

  Neem contact op

  🤔 In de voorstelling ‘Titel volgt’ en de aansluitende workshop 'Ja, wacht even' worden leerlingen zich bewust van hun online gedrag. Op een laagdrempelige en creatieve manier verhouden de leerlingen zich in de voorstelling tot het persoonlijke verhaal van onze acteur, waarna ze in de workshop aan de slag gaan met hun eigen ervaringen en ideeën. Met creatieve opdrachten in activerende werkvormen gaat u als docent het gesprek aan met uw leerlingen en krijgt u grip op de online situatie in uw klas. Apps als 'Insta' kennen status aan leerlingen toe wanneer zij meer likes krijgen dan hun klasgenoten. Heeft u als docent al eens de reacties gelezen onder de foto’s die uw 'minder populaire' leerlingen plaatsen? Ook hier wordt gepest: cyberpesten!

  👁️‍🗨️ Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen sociale veiligheid in de directe en digitale leefomgeving van uw leerlingen te bewerkstelligen? Neem hier contact met ons op.

  “De leerlingen vonden de voorstelling erg interessant en werden tijdens de workshops goed aan het denken gezet!” Gioia Verhijden, mentor (Liemers College, Zevenaar)

  ff alles op een rijtje

  ❓ Het dagprogramma ‘Ja, wacht even’ van Stichting Golden Cage behandelt op eencreatieve en laagdrempelige manier het mobiele telefoongebruik van uw leerlingen.Het programma spitst zich toe op verschillende kanten van mobiele telefonie. Zijn uwleerlingen volledig afhankelijk van hun telefoons? Welke omgangsregels gelden eronline als het aan u en uw leerlingen ligt? De lessen sluiten aan bij debelevingswereld van de leerling en opent het gesprek over mobiel bewustzijn.

  Neem contact op

  📝 We leren studenten de andere kant van cyberpesten, zodat ze weten hoe het slachtoffer zich in een soortgelijke situatie voelt. Hierdoor leren ze de juiste keuze te maken wanneer het aankomt op meedoen of stoppen.

  🕙 Het dagpakket bestaande uit een interactieve voorstelling (45 min.) en workshops (3 x 50 min.) duurt gebruikelijk van 10:00 tot 14:10. Deze wordt aangevuld met een losse onderzoeksopdracht.

  🔧 Alle benodigdheden nemen wij mee. Onze voorkeur gaat uit naar spelen in de aula en de workshops in het klaslokaal.

  ❗ De onderdelen zijn los te boeken, maar werken in zijn geheel het best.

  💰 De kosten komen uit op 10,- tot 15,- per leerling all-in. De prijs is afhankelijk van het aantal klassen (max. 16 klassen op één dag). Klik op het informatiepakket voor meer info hierover.

  Tijdschema

  09:00 Opbouw
  09:45 Binnenkomst
  10:00 Voorstelling
  10:45 Pauze
  11:00 Workshop
  11:50 Pauze
  12:20 Workshop
  13:10 Pauze
  13:20 Workshop
  14:10 Klaar

  👁️‍🗨️ Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen sociale veiligheid in de directe en digitale leefomgeving van uw leerlingen te bewerkstelligen? Neem hier contact met ons op.

  Fragment van voorstelling 'Titel volgt' 📍 We spelen in heel NL 👍 Geef ons een duimpje omhoog, abonneer, volg mij

  Kijk: dit is een stukje uit de voorstelling. Leuk toch?!

  “We hebben uiteindelijk mooie afspraken met de klas gemaakt, die zij willen innen bij de directie." Mitch Prijs, mentor (Pro College, Boxmeer)

  - Geef je naam op.

  - Geef een geldig e-mailadres op.

  - Geef een bericht in.

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacyvoorwaarden en Algemenevoorwaarden zijn van kracht.

  Bericht verzonden!Oeps. Er ging iets fout. Uw bericht is niet verzonden.